Ade Mase Cuba.......

juz nk kongsi benda n..Keajaiban Tulisan Dlm Microsof Word ..SubhanAllah..!! Cuba buat n tgk...
1. Bukak Microsoft Word korang.
2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY .. Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar WtC tu..
3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.
4. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.
Apa yang korang nampak? Allahuakbar .. sesungguhnye benda ni dah lama wujud tanpa sesiapa yang menjangkakannye ... Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang melanggar WTC (menara berkembar tu) .. kemudian ade lambang tengkorak dan lambang yahudi dah cube dan mmg betul SUBHANALLAH.... Cubalah... dan sebarkan....

6 comments:

  1. hye muchuk..cm kenal je post2 yg mu wat kt blog mu ni..hihihi...
    -fiesha

    ReplyDelete
  2. hahaha.aku post pape msg yg aku dpt dari email aku kat blog ni.kire aku berkongsi citer2 yg aku rse leh dikongsi bersame dgn org yg view blog aku ni.hehehe

    ReplyDelete
  3. kongsi la cite hdup mu..
    leh gak tau2 gak psl mu..
    mst best..hehehe...
    -fiesha

    ReplyDelete
  4. hehehehe.ni la idop aku, penoh ngn cite2 mcm yg aku post kat blog ni.hehehe

    ReplyDelete
  5. oo..
    hrp mu amalkan la pe yg mu bg nasihat2 kan..
    ke copy paste je..
    hehehehe..
    -fiesha-

    ReplyDelete
  6. hehehe.byk copy n paste la.hahaha

    ReplyDelete